Sveriges effektivaste projekteringsmodell

Att Anebyhusgruppen ligger i framkant vad det gÀller automationsnivÄ i projekteringsfasen pÄverkar inte deras val att nu inleda ett förbÀttringsarbete för ytterligare effektiviseringar. Med stor beslutsamhet inleds nu under hösten steg ett i ett förbÀttringsprojekt dÀr minsta lilla spilltid ska identifieras och vÀrderas. MÄlsÀttningen, att arbeta fram Sveriges i sÀrklass mest effektiva projekteringsmodell, Àr högt stÀlld och inget som skrÀmmer utan planen Àr lagd och mÄlbilden uppritad.

Niklas Lundin VD och Roger Bendz projektledare pÄ Anebyhusgruppen:

“I mĂ„nga Ă„r har man i produktion arbetat efter modeller som taktade flöden och lean. Vi vill lyfta in denna typ av modeller i vĂ„r projekteringskarusell för att dĂ„ skapa de absolut bĂ€sta tĂ€nkbara förutsĂ€ttningarna för vĂ„ra designer/konstruktörer att fĂ„ ut absolut maximalt av sina arbetsdagar. Vi vill helt enkelt fĂ„ mer gjort genom att göra mindre. Vi ser, trots att vi har en redan hög automation i vĂ„ra system möjlighet till ytterligare förbĂ€ttringar. Detta kommer Ă€ven genera vĂ€rde ut pĂ„ vĂ„ra angrĂ€nsande avdelningar som försĂ€ljning, inköp och produktion.”

Givetvis vill vi frÄn Vertex sida vara ett stort stöd i detta projekt och ser fram emot att fÄ tillsammans med Anebyhusgruppen arbeta fram denna modell och mjukvarufunktioner som möjliggör att mÄlbilden uppfylls.

× Shopping Cart

Your cart is empty.