Lindbäcks Bygg i Piteå väljer Vertex System som CAD-motor för sin fabrik i Öjebyn. Ett väl genomarbetat testprojekt av Vertex och Lindbäcks i samverkan har lagt grunden till detta beslut. Lindbäcks affärsidé att med industriell produktionsteknik leverera projektunika byggnader ställer stora krav på hur vårt system implementeras i deras verksamhet.

Helena Lidelöw, Projekteringschef Lindbäcks Bygg:
Lindbäcks kombinerar kundanpassade och standardiserade lösningar för att producera flerbostadshus. Med Vertex som nytt verktyg får vi möjlighet att hantera variationen i byggnaderna samtidigt som vi kan leverera data till vår automationsutrustning.

Roger Johansson, Bransch Manager Vertex:
Att få möjligheten att stå som CAD-leverantör till Lindbäcks är givetvis väldigt roligt och en utmaning vi på Vertex ser fram emot. Vill tacka alla involverade personer från Lindbäcks som på ett imponerande sätt engagerat sig och arbetat med den förstudie som nu resulterar i denna armkrok.

× Shopping Cart

Your cart is empty.