Bygglov24 ansluter till Vertex-teamet

Då vi levererar helt kundunika hus, kommer Vertex BD ge oss stora fördelar med såväl försäljningsmaterial som konstruktionsritningar. Vi spar tid och får en större noggranhet i hela processen från offert till byggstadie.

Då vi hävdar att ”allt är möjligt”, kommer Vertex BD vara ett viktigt verktyg för oss på vår fortsatta tillväxtresa.

Oskar Cederqvist, VD Lyckebohus AB

Att få möjligheten att stötta Lyckebohus i sin expansionsresa är verkligen en utmaning vi ser framemot att medverka i. Men en målbild att automatisera hela processen från försäljning till färdig produkt och då i kombination att man i sitt erbjudande ger sina kunder fullständig flexibilitet, så blir kraven på oss systemleverantörer maximala. Inte ett hus är det andra likt och här krävs det en hög automation i de digitala flödena för att inte expansionen ska bli onödigt kostsam för Lyckebohus.

Roger Johansson, Bransch Manager, Vertex Sverige

× Shopping Cart

Your cart is empty.