Mälarvillan ansluter till Vertex-teamet

Peter Lindberg, VD Mälarvillan AB

Vi bygger skräddarhus enligt våra kunders önskemål. Med Vertex som plattform tillsammans med Wisibel för tillvalshantering kan vi erbjuda större möjligheter för våra kunder och underlätta deras val. Dessutom integrerar vi in data från systemen till vårt inköpssystem och maskiner vilket ger en säkrare och effektivare intern process.

Roger Johansson, Bransch Manager, Vertex Sverige:

Mälarvillan har efter ett gediget förarbete valt oss på Vertex Systems som leverantör av CAD/BIM-plattform. Något som vi är väldigt stolta över. Med Mälarvillans flexibla produkt till marknaden kommer vår mjukvara komma till sin rätt. Även Wisibel-plattformen kommer i kombination med Vertex BD skapa en helhetslösning där både försäljning, projektering, kalkyl och projektledning kopplas ihop och automatiseras.

× Shopping Cart

Your cart is empty.