Mjöbäcksvillan AB väljer Vertex Systems som sin framtida CAD/BIM-leverantör

Mjöbäcksvillan AB väljer Vertex Systems som sin framtida CAD/BIM-leverantör. Att få vara den spelare som tillsammans med Mjöbäcksvillan utvecklar och digitaliserar deras verksamhet är väldigt ärofyllt. Det finns en lång tradition hos Mjöbäcksvillan där man sedan 1970 har byggt hem och villor med fokus på individuell anpassning, energieffektivitet och minsta möjliga miljöpåverkan.

– Att få stå som systemleverantör till Mjöbäcksvillan är enormt kul och helt klart ett förtroende vi ska ta väl tillvara på. Vi vill som vanligt komma in med stort engagemeng och drivkraft där vi kan vara med och påverka hur deras processer i stort automatiseras. I detta fall kommer vi även samverka med Wisibel-plattformen som möjliggör flertalet automationshöjande steg i processerna kring försäljning och tillvalshantering. En mycket spännande resa vi fått äran att vara med på, säger Roger Johansson Branch Manager Vertex Systems Skandinavien.

× Shopping Cart

Your cart is empty.